Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos képes leírás - Melltartó.tlap.hu
részletek »

Hasznos - Melltartó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: melltarto.tlap.hu » Hasznos
Keresés
Találatok száma - 14 db
 Így találhatunk megfelelő sportmelltartót

Így találhatunk megfelelő sportmelltartót

A nők nem csak a mindennapokban, de sportolás közben is szeretnek csinosan öltözni. Arról azonban nem szabad elfeledkezni, hogy ilyenkor nemcsak a futómezt és nadrágot kell alaposan megválogatni, hanem figyelni kell arra is, hogy milyen melltartót viselünk... Futás közben testünkkel együtt a mellünk lendületesen mozog. Ha nincsen megfelelő alátámasztást biztosító melltartónk, akkor pokoli fájdalmakat élhetünk át az edzés végére. Egy angol kutatás szerint futás alkalmával a mellek átlagosan 9 cm-t mozdulnak el, főleg le-fel irányban, ami egy 1000 méteres táv lefutása során átszámolva kb. 84 métert jelent. Ezért kiemelten fontos, hogy olyan melltartót válasszunk, ami sportolás közben megfelelő tartást és védelmet biztosít a kebleknek.

A gyönyörű keblekért

A gyönyörű keblekért

A helytelen testtartás, a hosszú, forró kádfürdő, a túl feszes és szűk melltartó, illetve a melltartó nélküli intenzív sport mind mellünk szépségének ellenségei. Az alábbi tippek segítenek megőrizni a szép melleket.

A gyönyörű keblekért

A gyönyörű keblekért

A helytelen testtartás, a hosszú, forró kádfürd?, a túl feszes és sz?k melltartó, illetve a melltartó nélküli intenzív sport mind mellünk szépségének ellenségei. Az alábbi tippek segítenek meg?rizni a szép melleket.

A melltartó evolúciója

A melltartó evolúciója

Számtalan nő elégedetlen a mellével: vagy az alakja, vagy a mérete nem tűnik számukra előnyösnek. Egy jól kiválasztott melltartó sokat segíthetnek a vélt vagy valós 'hibák' elrejtésében. Az ókori görögök a női kebleket kislányokéra emlékeztető méretben és formával ábrázolták a művészetben, vázákon, szobrokon. Ekkor még híre-hamva sem volt a melltartóknak. A középkori nők ruhásszekrényeiben még szintén nem fedezhető fel a melltartó, mint ruhadarab. Ekkor a hölgyek praktikusan és könnyedén öltözködtek. A középkor szabad öltözéke után a nő testét egyre természetellenesebb formájúvá alakították az időközben megjelent fűzők és abroncsszoknyák. A fűzőt a testen erősen elszorították, hogy minél vékonyabbnak tűnjék a derék. A különböző korokban a kebleket vagy leszorították a fűző alá, vagy annak segítségével jelentősen kiemelték.

A tökéletes extra méretű melltartó

A tökéletes extra méretű melltartó

Tanácsok, tippek a legmegfelelőbb méretű és típusú fehérnemű kiválasztásához. A megfelelő méretű melltartó csodákra képes: karcsúsít, formál, kiemeli a szépséget. A Melltartó Kisokos című tanulmányban megtalálja azoknak az úttörő üzleteknek a címét, ahol D és nagyobb kosarú melltartókat is lehet kapni.

Időzített melltartó-bomba

Időzített melltartó-bomba

Időzített melltartó-bomba szingli csajoknak - A digitális biológiai óra kíméletlenül számol vissza és csak jegygyűrűvel lehet megállítani. A férjvadászok melltartója a legújabb japán agymenés.

Mellnagyobbítás őssejtekkel

Mellnagyobbítás őssejtekkel

A plasztikai műtétek kora lassan lejár: felváltják őket az újfajta, fájdalommentes szépészeti beavatkozások. Egy újonnan kifejlesztett mellnagyobbító eljárás nem hagy hegeket, és az így megnövelt kebel is teljesen természetesnek hat.

Mellnövelés műtét nélkül

Mellnövelés műtét nélkül

Női Portál - a nők birodalma - Nőiportál.hu

Hirdetés
Melltartó választás műtét után

Melltartó választás műtét után

A mellnagyobbítás után melltartót vásárolni rendkívül jó mulatság. Végre melled olyan méretű, amilyenre mindig is vágytál, ezért nincs más dolgod, mint megtalálni hozzá a megfelelő melltartót. Válaszd akár a csipkéset, a vonzó szexi feketét, vagy a bohókás virágmintásat, az alábbi tanácsoknak biztosan hasznát veszed majd! A megfelelő melltartó kiválasztása nagyon fontos. Ha nem a számodra legideálisabbat választod, függetlenül a mellnagyobbítástól, melleid idő előtt megereszkedhetnek. Ezért, ha melleid kiesnek a kosárból, vagy a melltartó pántját már a végtelenségig állítottad, ideje bevásárlásra szánnod magad.

Melltartóméret kalkulátor

Melltartóméret kalkulátor

Állítsa be a kalkulátoron a mell alatti körméretét és mellbőségét, majd olvassa le az Ön méretét. Megrendeléskor az Ön méretét adja meg. A helyes melltartó méret megállapításához két méretre van szükséged: mell alatti körméret, mellbőség

Mit tegyél a szép dekoltázsért?

Mit tegyél a szép dekoltázsért?

Te is szeretnél szép dekoltázst? Tippek a mellek közötti ránc kialakulásának csökkentésére: Ügyelj az egyenes tartásra, ne görnyedj előre Olyan melltartót viselj, ami nem nyomja nagyon össze a melleket, a nagyon magasra emelt és összenyomott mellek között könnyebben ráncosodik a bőr. Éjszaka kerüld az oldalfekvést, ha másképp nem tudsz aludni, nyomj a melleid közé egy vékonyabb párnát, annak érdekében, hogy a melled alá legyen támasztva és bőr ne gyűrődjön meg. Egyes külföldi cégek kifejlesztettek erre a célra külön olyan melltartót, amely a két mell közötti távolságot megtartva alátámasztást nyújt, így alvás közben, oldalfekvésnél a mellek közötti barázda kevésbé tud kialakulni.

Sportcicifixek

Sportcicifixek

A divatos és kényelmes sportöltözékek kiválasztása mellett ne feledkezzünk meg a speciális sportmelltartó beszerzéséről sem. Hiszen e ruhadarab nélkülözhetetlen a mell formájának megőrzéséhez. Sportoláskor a mell nagyobb mozgásnak van kitéve, így a mellizomzat megnyúlhat. Ennek megakadályozására fontos a speciális sportmelltartó viselése.

Természetes mellnagyobbítás

Természetes mellnagyobbítás

A Breast Actives egy 100%-ban természetes anyagokból álló mellnövelő, mellfeszesítő szer. Tökéletes megoldás mindazoknak akik nem engedhetik meg maguknak a plasztikai műtéte, vagy félnek a szikétől. Vitaminokból ásványokból és gyógynövényekből áll, nincsenek mellékhatásai. Eredmény pár hónap alatt, hogy csak egy melltartóban is te legyél a legszexibb!

Tuti menü